Unika utbildningar för dig som vill göra skillnad

Vi erbjuder flera olika utbildningspaket både för enskilda personer och organisationer.

Om våra utbildningar - Kunskap är livslångt lärande.

Vi är stolta över att erbjuda en rad inspirerande utbildningspaket. Varje tillfälle och kunskapsutbyte är utformade för att inte bara berika individer utan också påverka på större plan.

  • Medföljande barn som upplever våld Under detta känsliga och viktiga program kommer du att få insikt och förståelse för de unika utmaningar som barn möter när de lever i våldsamma miljöer. Vi kommer att utforska de psykologiska och känslomässiga påverkningar som våld kan ha på barn och ge dig verktyg för att skapa en trygg och stödjande miljö där de kan läka och växa. Genom delade berättelser, evidensbaserade metoder och praktiska råd kommer du att utveckla kompetensen att erbjuda adekvat stöd och omsorg till medföljande barn. Välkomna till en utbildning som kommer att göra en verklig skillnad i dessa barns liv och ge dem möjlighet till en ljusare framtid.
  • Fullbokat! Nya platser släpps i augusti 2024.

  • IT-säkerhet Under denna kunskapsrika kurs kommer du att upptäcka världen av IT-säkerhet och lära dig att skydda er organisation mot cyberhot. Vi kommer att utforska de senaste hoten och sårbarheterna inom IT-landskapet och ge dig strategier för att effektivt förebygga, upptäcka och hantera cyberattacker. Genom hands-on övningar och praktiska exempel kommer du att förstå hur man implementerar bästa praxis inom IT-säkerhet och säkrar företagets data, nätverk och system. Ge din organisation en stark försvarslinje mot cyberbrottslingar genom att delta i denna livsviktiga utbildning!
  • Fullbokat! Nya platser släpps i augusti 2024.

  • Systematiskt kvalitetsarbete Under detta engagerande program kommer du att lära dig de grundläggande principerna för att säkerställa och förbättra kvaliteten i alla aspekter av verksamheten. Vi kommer att utforska metoder för att identifiera och analysera kvalitetsproblem, hur man implementerar effektiva förbättringsåtgärder och bygger en kultur av kontinuerlig förbättring. Genom praktiska övningar och inspirerande exempel kommer du att få de verktyg du behöver för att framgångsrikt implementera systematiskt kvalitetsarbete och öka er prestanda och konkurrenskraft. Välkommen till en utbildning som kommer att stärka din organisation och ge dig färdigheter som du kan tillämpa omedelbart.
  • Fullbokat! Nya platser släpps i augusti 2024.

Vi är redo när du är.

Kontakta oss dygnet runt med din förfrågan.