Din personliga väg till förändring

Inom vår öppenvård innebär varje insats mer än bara ett stöd. Det är en flexibel och individuell lösning, skräddarsydd utifrån dina unika behov. Vi lyssnar noga på ditt ärende och svarar med skräddarsydda förslag på insatser.

Om Öppenvård - Skräddarsydda insatser inom öppenvård för barn, ungdomar och vuxna.

Vi stöttar personer som står inför utmaningar som kriminalitet, socialt nedbrytande beteende, psykosocial problematik, neuropsykiatriska diagnoser eller befinner sig i situationer som hemmasittare.

Våra öppenvårdsinsatser riktar sig till ungdomar, unga vuxna och vuxna. Från kortare uppdrag till längre, mer omfattande insatser, inklusive efterbehandling över en längre period - allt i enlighet med socialtjänstlagen.

Välkommen till Sapling Öppenvård, där vi inte bara lyssnar utan också agerar för att skapa en meningsfull förändring och hållbart välbefinnande för just dig.

  • Unika lösningar för varje individ Våra genomförandeplaner är skapade för att reflektera din unika situation. Vi lyssnar och skräddarsyr en lösning som är skapad speciellt för dig.
  • Erfaren, kompetent och engagerad personal Vårt kompetenta team är här för att stödja och guida dig genom din resa mot förändring. Vi är inte bara professionella – vi är passionerade om din välbefinnande.
  • Fullständigt ansvar Vi tar ett helhetsansvar för varje individ och varje insats. Vi är inte bara din insats - vi är din pålitliga partner genom hela processen.

Vi är redo när du är.

Kontakta oss dygnet runt med din förfrågan.